Rendeljen tőlünk!

Rendeléssel kapcsolatos tudnivalók:

Rendelését a rendeles@gourmandgrill.hu e-mail címen várjuk szeretettel, Budapesten belüli kézbesítési címmel! Telefonon nem áll módunkban rendelést felvenni, köszönjük megértésüket! Rendelését kizárólag házhoz szállítással teljesítjük, minimális rendelési végösszeg 22 000 Ft. A házhoz szállítás költségeit mi álljuk! Amennyiben ennél kisebb mennyiségben szeretne vásárolni, kérjük, keresse meg az Önhöz legközelebb levő viszonteladónk boltját vagy éttermét az “ÜZLETEK” fülön, vagy keressen fel minket a Sashalmi piacon szombatonként 06:00-13:00 közt! Termékeinket beérkező megrendeléseink szerint készítjük és legkésőbb kedden reggel a heti gyártási mennyiséget véglegesítjük! Ezért megrendelését érdemes legkésőbb hétfő 12:00-ig leadni, hogy azt, pénteki határidővel teljesíteni tudjuk. Minimális raktárkészlettel dolgozunk, hogy mindig kiváló minőségű, friss termékekkel tudjunk szolgálni. Termékeinket -füstölt kolbászaink kivételével- kérheti gyorsfagyasztottan is! A rendelés leadását követő 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot a kiszállítás időpontjának egyeztetése miatt, az Ön által megadott telefonszámon! Minden héten csak pénteken szállítunk, hogy a termékek az elkészítésük után a leghamarabb érjenek Önhöz! Fizetni az átvételkor, készpénzben tud!

Hogyan rendeljek? Mit tartalmazzon az e-mail?

 • Kérjük, az e-mailben nevezze meg a megvásárolni kívánt termékeket és azok mennyiségét!
 • A termékek mellé kérjük, írja oda, hogy frissen, vagy gyorsfagyasztva kívánja megkapni!
 • Kérjük, írja meg nekünk nevét, a kézbesítési címet, valamint telefonszámát, amelyen elérjük Önt!
 • Kérjük, írja meg számlázási adatait! (név, cím / vagy cég esetén cégnév, székhely, adószám)
 • A szállítás időpontját telefonon egyeztetjük Önnel, de segíti munkánkat, ha már a megrendeléskor látjuk, hány órai érkezés felelne meg Önnek! Kérjük, jelölje meg a kívánt időpontot eképpen: ha hétfő 12:00-ig leadta rendelését, akkor az aktuális hét pénteki napján, ha ezután adta le a megrendelést, akkor a következő bármely hét pénteki napján válasszon időpontot! (Az ünnepek és munkaszüneti napok befolyásolhatják a gyártást és kiszállítást!)

Áraink:

Minden termékünk kizárólag természetes, kiváló minőségű alapanyagokból készül, nem tartalmaz tartósítószert, vagy egyéb mesterséges, oda nem illő anyagokat, ezért szállítjuk ki megrendelését közvetlenül az elkészülésük után! Termékeink egyetlen tartósítószere a fagyasztás, így -füstöltkolbászainkat kivéve-mindent, amit nem frissen szállítunk, elkészítésüket követően azonnal gyorsfagyasztjuk, hogy mindig a legjobbat, legfrissebbet, legfinomabbat adhassuk Önnek!

Áraink forintban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák!

Látogasson meg minket a Sashalmi piacon!

Stand

Minden szombaton 06:00-13:00-ig várjuk szeretettel a Sashalmi piacon, ahol találkozhat velünk és megvásárolhatja termékeinket egyenesen tőlünk, a gyártótól. Házhoz rendelne, de a kiszállítási limitet nem éri el rendelése? Rendeljen a piacra! Minden szombaton a nyitvatartási idő alatt átveheti tőlünk rendelését! Minden termékünk megtalálható a hamburger húspogácsa kivételével, ezt csak rendelésre hozzuk. Találkozzunk szombatonként a Sashalmi piacon!

Nem tud eljönni szombatonként? Térjen be a standunk melletti Horváth hús hentesboltjába, ahol keddtől szombatig megvásárolhatja Prémium Miccs termékünk 10 db-os díszdobozos változatát gyorsfagyasztva!

Rendelés partnereinknek

Telefonon: +36 70 414 6363

E-mailben: rendeles@gourmandgrill.hu

Kapcsolat

E-mail: rendeles@gourmandgrill.hu
Facebook: www.fb.com/GourmandGrill

Hegyi Gergely
ügyvezető
hegyi.gergely@gourmandgrill.hu

Cégadatok

Asz.: 12065996-2-41
Cg:    01-09-461556

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
 • “Nagyon ízletes, finom minden. Nekem a kolbász tetszett a legjobban, meg az, hogy minden tartósítószer mentes!”

  - Deák Bill Gyula Artisjus-díjas blues énekes, a magyar blues királya -
 • “Ez a miccs a grillerek közt messze a legjobb!”

  - Horvát Csaba magasépítő technikus -
 • “…nem gondoltam volna, hogy több, mint 10 év vendéglátói múlttal egy hamburger húspogácsa még meglepetést tud okozni! És, hogy csináljuk? Nálad kell megrendelni?”

  - Szabó Zoltán szakács -
 • “…Én csak vegán ételeket fogyasztok, de Máté és az apja imádják! A férjem paleo diétázik, szóval nem mindennapi látvány a hűtőnk! Legtöbbször csak Máténak és magamnak vásárolok, de ha meg szeretném lepni őket, veszek két doboz Miccset. Rituális sütést rendeznek, nagyon élvezik. Nekik a Miccs, nekem a grillezett padlizsán a kedvencem!”

  - Vizyné Kovács Dalma asszisztens -
 • „Köszönöm a linket, megosztom a profilomon. Eddig minden sütéshez olíva olajat használtam, nem tudtam, hogy magas hőfokon megéghet. Mindig teszek olíva, vagy avokádó olajat a salátákra, de sütéshez már csak avokádó olajat használok!”

  - Papp Dóra egyetemi hallgató -