Rólunk

Fejlődésünk során, mi emberek csodákat teszünk, építünk és alkotunk, gyógyítunk és felfedezünk. Évről-évre egyre tökéletesebben tesszük mindazt, amiben folyamatos áttöréseket érünk el azzal, hogy jobbak akarunk lenni saját magunknál. De nem szabad elfeledkeznünk bolygónkról, annak élővilágáról, és saját magunkról. Egészségünk, Földünk értékeihez hasonlóan pótolhatatlan és törékeny, melyet becsülnünk és óvnunk kell.

Cégünk az élelmiszer gyártásban halad elszánt lépésekkel ezen az úton egy szép és egészséges jövő felé, remélve, hogy munkásságunkhoz egyre többen csatlakoznak majd. A tömegtermelés átvette a vezető szerepet az élelmiszeriparban is, melynek eredménye megmutatkozik a termékek minőségében. De miért áldoznánk fel a minőséget a mennyiség oltárán? Miért kellene az ételnek tápláló és egészséges alapanyagok helyett nem odaillő adalék és tartósító anyagokat tartalmaznia? Miért kötnénk kompromisszumot, amikor a mindennapi táplálkozásunk a tét?

Azért dolgozunk, hogy természetesen finom termékeket kínáljunk mindazoknak, akiknek számít, amit esznek. Azért, hogy nagyobb legyen a választék a tartósítószer és káros adalékanyag mentes élelmiszerekből az üzletek polcain. Azért, hogy oly módon fogyaszthassunk finom ételeket, hogy cserébe ne kelljen lemondani annak egészséges mivoltáról. Így termékeinket válogatott alapanyagokból, a legnagyobb odafigyeléssel készítjük. Szigorú elvárásainknak megfelelően a felhasznált fűszerekben sem tűrünk oda nem illő összetevőket, például csomósodás gátló anyagokat, hogy a legjobb, legfinomabb csemegékkel büszkélkedhessünk, hogy ne pusztán egy élelmiszert, hanem egy élményt adhassunk. A jövőben is ezen eszme mentén tervezzük folyamatosan bővíteni saját gyártású és általunk forgalmazott Gourmand Grill Prémium termékeink listáját, hogy egyre nagyobb választékkal tegyük le voksunk az egészség és a minőség mellett.

Célunk, hitvallásunk

Azért dolgozunk, hogy természetesen finom termékeket kínáljunk mindazoknak, akiknek nem csak az íz, az összetétel is fontos. Azért, hogy nagyobb legyen a választék a tartósítószer és káros adalékanyag mentes élelmiszerekből az üzletek polcain. A legjobb, legfinomabb megalkotására törekszünk és hisszük, hogy csak a legkiválóbb természetes alapanyagokból születhet olyan termék, amely nem pusztán élelmiszer, hanem egy élmény. Ez a mi hivatásunk.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
 • “Nagyon ízletes, finom minden. Nekem a kolbász tetszett a legjobban, meg az, hogy minden tartósítószer mentes!”

  - Deák Bill Gyula Artisjus-díjas blues énekes, a magyar blues királya -
 • “Ez a miccs a grillerek közt messze a legjobb!”

  - Horvát Csaba magasépítő technikus -
 • “…nem gondoltam volna, hogy több, mint 10 év vendéglátói múlttal egy hamburger húspogácsa még meglepetést tud okozni! És, hogy csináljuk? Nálad kell megrendelni?”

  - Szabó Zoltán szakács -
 • “…Én csak vegán ételeket fogyasztok, de Máté és az apja imádják! A férjem paleo diétázik, szóval nem mindennapi látvány a hűtőnk! Legtöbbször csak Máténak és magamnak vásárolok, de ha meg szeretném lepni őket, veszek két doboz Miccset. Rituális sütést rendeznek, nagyon élvezik. Nekik a Miccs, nekem a grillezett padlizsán a kedvencem!”

  - Vizyné Kovács Dalma asszisztens -
 • „Köszönöm a linket, megosztom a profilomon. Eddig minden sütéshez olíva olajat használtam, nem tudtam, hogy magas hőfokon megéghet. Mindig teszek olíva, vagy avokádó olajat a salátákra, de sütéshez már csak avokádó olajat használok!”

  - Papp Dóra egyetemi hallgató -