PRÉMIUM HAMBURGER HÚSPOGÁCSA – A legjobb, ami a hamburgerrel történhet!

Prémium Hamburger HúspogácsaMilyen is a tökéletes hamburger? Mindenki számára mást jelent, de az igazi, kiváló minőségű hamburger húspogácsában sem ismerünk kompromisszumot. A Gourmand Grill Prémium Hamburger Húspogácsa 100% -ban marhahúsból készül. A húst gondosan válogatjuk, hogy a húspogácsa zsírtartalma optimális és íze utánozhatatlan legyen. Így lesz tökéletes alapeleme a tökéletes hamburgernek. Minden termékünknél, így hamburger húspogácsánk megalkotásánál is kizárólag természetes alapanyagokat használunk, hogy a legjobb minőséget és a legnagyobb élményt adhassuk Önnek. Varázsolja feledhetetlenné a grill bulikat a Gourmand Grill Prémium Hamburger Húspogácsával, amely élvezetének mi magunk is oly szívesen hódolunk. Elég elképzelni, ahogy serceg a grillrácson, hogy milyen jól áll neki a tetejére olvasztott Cheddar sajt, hogy milyen fantasztikus illata van, milyen gyönyörű színe, milyen omlós, szaftos és ízletes, és már túl is mentünk a pavlovi reflex minden határán. A jó hamburger húspogácsa teszi a jó burgert. A Gourmand Grill Prémium Hamburger Húspogácsa feledhetetlen, hipotalamusz bizsergetően ínycsiklandó ízét kizárólag a kiváló minőségű marhahúsnak köszönheti. Így lesz az állaga tökély, íze varázslat, illata csodás bódulat.
Prémium Hamburger Húspogácsa

Elkészítési javaslat: Grill csemegénk nem tartalmaz sem sót, sem borsot, mert a tökéletes eredmény eléréséhez ezeket a sütéskor kell a tetejére hinteni! A húspogácsa legjobb elkészítési módja tehát: meglapogatjuk a húspogácsát úgy, hogy a közepe vékonyabb, a szélei vastagabbak legyenek -ez azért fontos, mert így pont egyenes felületűre fog összesülni! Jól felforrósított grillrácsra / rostlapra helyezzük, a tetejét ízlés szerint sózzuk és borsozzuk! Mikor az oldalát nézve kb. a háromnegyedéig kifehéredett a hús, a másik felére fordítjuk, azt is sózzuk – borsozzuk és olyanra sütjük, ahogyan szeretjük. Ha a közepe egy kicsit rozé maradt -vagyis enyhén rózsaszínes árnyalatú-, akkor olyanra sütötte, amilyenre mi szoktuk. Ha “rozébbra” szeretné, használjon maghőmérőt, hogy biztos lehessen abban, a hús belseje elérte a 70-75 fokot!

Tipp: Mikor a húspogácsát fordítás után megfűszereztük, takarjuk be egy szelet Cheddar sajttal! Míg a másik oldala is megsül, a sajt szépen ráolvad a húsra, így helyezzük a buciba!

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
 • “Nagyon ízletes, finom minden. Nekem a kolbász tetszett a legjobban, meg az, hogy minden tartósítószer mentes!”

  - Deák Bill Gyula Artisjus-díjas blues énekes, a magyar blues királya -
 • “Ez a miccs a grillerek közt messze a legjobb!”

  - Horvát Csaba magasépítő technikus -
 • “…nem gondoltam volna, hogy több, mint 10 év vendéglátói múlttal egy hamburger húspogácsa még meglepetést tud okozni! És, hogy csináljuk? Nálad kell megrendelni?”

  - Szabó Zoltán szakács -
 • “…Én csak vegán ételeket fogyasztok, de Máté és az apja imádják! A férjem paleo diétázik, szóval nem mindennapi látvány a hűtőnk! Legtöbbször csak Máténak és magamnak vásárolok, de ha meg szeretném lepni őket, veszek két doboz Miccset. Rituális sütést rendeznek, nagyon élvezik. Nekik a Miccs, nekem a grillezett padlizsán a kedvencem!”

  - Vizyné Kovács Dalma asszisztens -
 • „Köszönöm a linket, megosztom a profilomon. Eddig minden sütéshez olíva olajat használtam, nem tudtam, hogy magas hőfokon megéghet. Mindig teszek olíva, vagy avokádó olajat a salátákra, de sütéshez már csak avokádó olajat használok!”

  - Papp Dóra egyetemi hallgató -