PRÉMIUM FÜSTÖLT KOLBÁSZ – Fejedelmi csemege E-mentesen!

4.legjobb

“Végre átadhatjuk magunkat egy finom kolbász élvezetének úgy, hogy közben nem kell lenyelnünk mellé azt a sok vegyszert?”

Szerencsések vagyunk, mert a munkánk boldoggá tesz minket! Amit csinálunk, nem csak hivatás, vagy küldetés, hanem a hobbink is! Az ember pedig a hobbiját előszeretettel gyakorolja, amennyit csak lehet. Így teszünk mi is! Így fedezünk fel rég elfeledett receptúrákat, eljárásokat és így születnek új termékeink is. Így elevenítettük fel dédapám receptjét, melynek a Gourmand Grill Prémium Füstölt Kolbászt köszönhetjük. Ő még nem használt sem nátrium nitritet, sem színezéket, szója extrudátumot, vagy ízfokozót, nem használt gyorsérlelő szereket és feltételezem, hogy gyorsan kellett volna futnia annak, aki füstaromát ajánlgat neki szíves felhasználásra, bükkfafüst helyett!

Az ő házában a image (4)kolbász fűszerei a só, bors, fokhagyma és paprika voltak! Sóval, füstöléssel, szárításos érleléssel tartósított és tette még finomabbá a kolbászokat! E hagyományokat képviselő recept alapján alkottuk meg ízletes, bükkfa füstjétől illatozó csemegénket, melyet sertéshúsból, szalonna nélkül készítünk, a hús természetes zsiradéktartalmát felhasználva. Büszkék vagyunk arra, hogy egy újabb tartósítószertől és egyéb vegyszerektől mentes terméket kínálhatunk, fogyassza Ön is egészséggel a Gourmand Grill Prémium Füstölt Kolbászt!

cérnakolbász 2Kóstolja meg új termékünket, a Gourmand Grill Prémium Füstölt Cérnakolbászunkat is, mely egy intenzívebb ízű, kissé füstösebb, snack kolbász! Bármikor büntetlenül nassolható csemege az egész család számára! Valódi juhbélbe töltjük és hosszúra hagyjuk a pározásnál, így vékonyabb és nyurgább a testvéreinél. Ugyanebből a juhbeles kolbászból készül Gourmand Grill Prémium Grillkolbászunk is, mely szintén új termék a palettánkon és minden többi termékünkhöz híven adalékanyag és tartósítószer mentes!

Tárolási javaslat: 20 fok alatt, lehetőleg szellős helyen függesztve hosszú ideig eltartható! Semmilyen tartósítószert nem tartalmaz, így vagy szárad, vagy romlik. Ha ez nem megoldható és hűtőbe helyezzük, fontos, hogy 1-2 hét alatt fogyjon el és addig is légáteresztő anyagba, például egy réteg szalvétába tekerjük, semmiképp sem alufóliába vagy fóliába, vagy hagyjuk az általunk adott papírtasakban.

kolbi terv vágott

 

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
 • “Nagyon ízletes, finom minden. Nekem a kolbász tetszett a legjobban, meg az, hogy minden tartósítószer mentes!”

  - Deák Bill Gyula Artisjus-díjas blues énekes, a magyar blues királya -
 • “Ez a miccs a grillerek közt messze a legjobb!”

  - Horvát Csaba magasépítő technikus -
 • “…nem gondoltam volna, hogy több, mint 10 év vendéglátói múlttal egy hamburger húspogácsa még meglepetést tud okozni! És, hogy csináljuk? Nálad kell megrendelni?”

  - Szabó Zoltán szakács -
 • “…Én csak vegán ételeket fogyasztok, de Máté és az apja imádják! A férjem paleo diétázik, szóval nem mindennapi látvány a hűtőnk! Legtöbbször csak Máténak és magamnak vásárolok, de ha meg szeretném lepni őket, veszek két doboz Miccset. Rituális sütést rendeznek, nagyon élvezik. Nekik a Miccs, nekem a grillezett padlizsán a kedvencem!”

  - Vizyné Kovács Dalma asszisztens -
 • „Köszönöm a linket, megosztom a profilomon. Eddig minden sütéshez olíva olajat használtam, nem tudtam, hogy magas hőfokon megéghet. Mindig teszek olíva, vagy avokádó olajat a salátákra, de sütéshez már csak avokádó olajat használok!”

  - Papp Dóra egyetemi hallgató -